XERRADES

Xerrada de Txema Salvans sobre Leopoldo Pomés, amb projecció de l’audiovisual Flashback, realitzat per Poldo Pomés.
5 de setembre, a les 19 h
Teatre Municipal

 

 

 

mey-rahola-biennal-xavier-miserachs-2020
© Mey Rahola

A la recerca de Mey Rahola, fotògrafa; a càrrec de Lluís Bertran Xirau i Roser Martínez García. Coneixerem la vida i el treball d’una de les fotògrafes pioneres en l’àmbit de la fotografia artística de l’estat espanyol.
26 de setembre, a les 19 h
Teatre Municipal

 

Pere Palahí, retrats de felicitat efímera. Enric Bruguera ens parlarà de la recuperació de l’arxiu del fotògraf i del context històric i social en què s’inscriuen les imatges de l’exposició.
9 d’octubre, a les 19 h 
Sala polivalent de la Biblioteca Municipal

PRESENTACIÓ DE LLIBRE

La capsa vermella, de Plàcid Garcia-Planas, Arnau Gonzàlez Vilalta i David Ramos. Ed. Comanegra. Barcelona, 2019.
El llegat del fotògraf Antoni Campañà sobre la guerra civil. La recuperació d’un important testimoni d’una qualitat fotogràfica i històrica indiscutibles.
18 de setembre, a les 19 h
Sala polivalent de la Biblioteca Municipal

PROJECCIONS

36 fotògrafs confinats. El desafiament a les ombres i les llums del confinament a través de la mirada de fotògrafs i fotògrafes membres de la Fundació Photographic Social Vision. Audiovisual comissariat i produït per la Fundació Photographic Social Vision.
12 de setembre, a les 19 h
Teatre Municipal

 

 

azul-siquier-biennal-xavier-miserachs-2020

Documental Azul Siquier, dirigit per Felipe Vega i produït per Centuria Films. La vida i l’obra de Carlos Pérez Siquier (Almeria, 1930), un dels representants de la generació de fotògrafs que va renovar la fotografia del país als anys cinquanta en trencar amb el pictorialisme i la pràctica tradicional i sortir al carrer per retratar la realitat sense embuts.
Data i hora: a determinar
Teatre Municipal

VISITES GUIADES

Hi haurà visites guiades a totes les mostres durant tot el període d’exposició. Les que ja han estat programades s’anunciaran a través de les xarxes socials, però també atendrem les noves sol·licituds que es presentin als llocs d’exposició. Algunes les faran els autors i/o comissaris i d’altres, l’equip de la Biennal.